Sunday, February 16, 2014

BERUBAT SECARA TRADISIONAL DI TANJUNG ARU PLAZA


Hmmm...baca page nh memang best. Criter dia walaupun seram tapi lucu...suka!suka!suka! congrats kepada admin Aldrin M Abbie. So, sypon teringin jugaklaa maw share criter ghaib yang pernah sy alami dulu...walaupun tak berapa ghaib...tapi, kasi ghaib sajalaa...kisah nh berlaku pada tahun 2007...besar suda sy time tu...sumandak suda...degree suda sy sana UMS. Time tu sy sakit...tu laa sakit sy yg paling teruk sejak sy berhenti sakit ketika umur 12 tahun...time tu sy sakit jantung...huhu...degupan jantung sy nda normal...laju gitu...macam drive 180km/j...ehehhe...efek tu skit sampai maw sesak nafas...sy ingat g masa sy sakit2 tu sy p men funfair 'hammer' tu...budukan...sikit g sy maw mati...bha.


Bapa sy try juga bwa sy p spital...tp taw2laa tu spital bnyak btl prosedur dia tu kan...jmpa dr...pas tu cek darah...tggu keluar kptsn darahpun 1bulan...trus bilang bapa sy, kologos laa tu spital...bagus p g tradisional saja...sempat mati lagi kalu tggu tu spital diabilang...hehehe...maka, sypun berubat secara tradisional sana Tanjung Aru Plaza tu....huhuhu...bilang tu ustaz yang rawat sy, maw buat operation...so, sy kasi Ya sajalaa...sypun nda tahan suda tu sakit sy...jadi tibalaa masanya sy maw kna bedah...berdebar-debar jugalaa...nebes lagi...huhuhu...time kna bedah langsung nda kna bius...duii...lagi laa gabra kan...dalam ati...matila nh...panjang betul doa sy bha...huhuhu...sy baring...then sy kna tutup pakai kapas n kain sajalaa...sana bapa sy meningu sy dr tingkap khas tu...bila tu ustaz pigang suda pisau bedah...sy tutup mata...takut bha...huhuhu...pas tu dari leher sy, sy ble dgr bunyi 'rut...rut'...OMG! sy kna sembelih juga kah ni???

 Yg peliknya langsung tak rasa sakit...dari leher kana koreklaa...tus kna kasi keluar ntah apa tu benda...kalau nampak macam kantung beras ayam...huhuhu...sempat bha diatu ustaz kasi tinguk sy apa yg dia kurik...sikit maw pengsan sy...huhuhu...sy tetingu bapa sy menangis sudah dia...duiii...kasian kali dia tingu sy tu...lepas suda siap...tu ustaz kasi tutup pakai kapas n kain then luka d leher sy dia kasi selotip kertas saja...alalala...lepas saya bangun, sy tengok di cermin teda bekas apa2 juga...dan alhamdulillah, lepas tu operation tu sy sihat sudah...syukur. dan waktu operation tu bapa sy request kna amek video, bila sy tengok balik...huhuhu...memang ngerilaa...macam tidak percaya...tapi tu laa hakikat dia...

Story Original Copyright © 2011 Atenz DaGuletz
Group PARANORMAL All rights reserved
All posts are not modified or corrected language,this is the original post.

1 comment:

  1. Sedikit berbagi pengalaman siapa tau bermanfaat
    Sudah berkali-kali saya mencari tempat yang menyediakan pesugihan, mungkin lebihdari 15 kali saya mencari paranormal mulai dari daerah jawa Garut, Sukabumi, cirebon, semarang, hingga pernah sampai kebali , namun tidak satupun berhasil, niat mendapat uangdengan jalan pintas namun yang ada malah kehabisan uang hingga puluhan juta, suatu hari saya sedang isengbuka-buka internet dan menemukan website dari ustad hakim, sebenarnya sayaragu-ragu jangan sampai sama dengan yang lainnya tidak ada hasil juga, saya coba konsultasikan dan bertanya meminta petunjuk pesugihan apa yang bagus dan cepat untuk saya, nasehatnya pada saya hanya di suruh YAKIN dan melaksanakan apa yang di sampaikan pak.ustad, Semua petunjuk saya ikuti dan hanya 1 hari Alhamdulilah akhirnya 2M yang saya tunggu-tunggu tdk mengecewakan, yang di janjikan cair keesokan harinya, kini sayasu dahmelunasi hutang-hutang saya dan saat ini saya sudah memiliki usaha sendiri di jakarta, setiap kali ada teman saya yang mengeluhkan nasibnya, saya sering menyarankan untuk menghubungi ustad.hakim bawazier di 085210335409 atau cek websitenya pesugihan-islami88.blogspot.co.id/ jika ingin seperti sayasilahkan hubungi uztad.hakimbawazier. 100% memberikan bukti bukan janji

    ReplyDelete