Thursday, February 20, 2014

ORANG HITAM DI ATAS TANGKI


macam siok juga ne tempat cerita2 pengalaman kan. OK la sa pun cuba la cerita kenen pengalaman saya ne.

Dulu sa ne rajin training Menari time d Maktab. Jadi adalah satu malam, suda training menari mo tengah malam suda kenen. Jam 12 begitu la baru abis latihan ne. Punya Lapar perut sa tu time. Apa lagi, sa p cari kawan sa c MAINOL org tenom ne, mo pinjam motor mo balik rumah sekejap. Owhh untuk pengetahuan korang, Maktab sama rumah sa ne indak la jauh sangat lebih kurang 10 minit la nek motor. Jadi suda dapt pinjam motor ne, macam segan2 juga mo jalan tengah malam saturang. Sa minta la kawan sama c CHARLES PINDAH ne mo balik uma kenen. dia ne OK saja.

Time kami kuar gate dari maktab tu, sempat g tu PAk Guard tya p mana, tp biasa suda muka sa ne kena kenal ba, dia pun tau juga sa p mana. Bukan apa2 juga, paling2 balik rumah saja. Nah sambung cerita td, sa sama c Charles ne bertap la kenen. Baru mo turun bukit maktab ne, ALAMAK..ada Roadblok pula d depan. Suda la sa ne teda licence motor, pakai motor abis roadtax lagi. jadi untuk mengelakkan daripada disaman, kami masuk satu simpang dekat SMK Kgau tu. Ini simpang sebenarnya ada satu tangki yg tinggi.

kami parking la kenen ne motor tunggu tu roadblok pulang, aiyaa lapar g ne. C charles ne jajal2 juga org dia. dia jalan2 tengok2 tu roadblok dari jauh. Tiba2 dia mendongak keatas tangki. " Len, macam ada org la di atas tangki" ckp si Charles ne. Sa pun mendongak la juga kenen. ADEIiiiiii ada ORANG HITAM ne merenung kami p bawah. Adui...takajut juga la. cepat2 sa kasi tau c Charles " naik motor capatttt" . macam filem ne, 1st time sa start enjin motor tidak mo hidup, 2 kali indak mo hidup juga. Kali ke 3 baru hidup. sempat lagi c Charles tinguk2 p atas. " Ui len, dia berjalan ba" dia bilang.

Apa lagi, start saja enjin motor tu capat2 sa jalan. Terpikir juga sa ne. Sepa la tengah2 malam mo panjat tangki sekolah ne. takan mo tinguk roadblok dari atas tangki kan, sedangkan berdiri saja d tanah tu pun buli nampak ba tu blok.

Sampai d gate, si pak guard tya lagi" aikkk cepat juga kmu balik". kmi jawab ada Roadblok pakcik. Padahal kena ksi takut tula kami balik ahahahaha. Sampai saja d bilik asrama trus sa berkulut ne. c Charles ne makin lagi kasi takut2 sa. "tuna dia, datang suda" balik2 dia cakap. iskkkk indak sayang mulut ne kawan ne.. syukur la, tiada juga apa2 yg terjadi tu malam dan hari2 seterusnya. tapi sampai sekarang ne sa masi muskil la, sepa la yg di atas tangki tu tengah malam. mmm ahhahahah



Story Original Copyright © 2011 Lawrence Kadazan
Group PARANORMAL All rights reserved
All posts are not modified or corrected language,this is the original post.

1 comment:

  1. Sedikit berbagi pengalaman siapa tau bermanfaat
    Sudah berkali-kali saya mencari tempat yang menyediakan pesugihan, mungkin lebihdari 15 kali saya mencari paranormal mulai dari daerah jawa Garut, Sukabumi, cirebon, semarang, hingga pernah sampai kebali , namun tidak satupun berhasil, niat mendapat uangdengan jalan pintas namun yang ada malah kehabisan uang hingga puluhan juta, suatu hari saya sedang isengbuka-buka internet dan menemukan website dari ustad hakim, sebenarnya sayaragu-ragu jangan sampai sama dengan yang lainnya tidak ada hasil juga, saya coba konsultasikan dan bertanya meminta petunjuk pesugihan apa yang bagus dan cepat untuk saya, nasehatnya pada saya hanya di suruh YAKIN dan melaksanakan apa yang di sampaikan pak.ustad, Semua petunjuk saya ikuti dan hanya 1 hari Alhamdulilah akhirnya 2M yang saya tunggu-tunggu tdk mengecewakan, yang di janjikan cair keesokan harinya, kini sayasu dahmelunasi hutang-hutang saya dan saat ini saya sudah memiliki usaha sendiri di jakarta, setiap kali ada teman saya yang mengeluhkan nasibnya, saya sering menyarankan untuk menghubungi ustad.hakim bawazier di 085210335409 atau cek websitenya pesugihan-islami88.blogspot.co.id/ jika ingin seperti sayasilahkan hubungi uztad.hakimbawazier. 100% memberikan bukti bukan janji

    ReplyDelete